tekken wadokai karate-do

Karate Kidz & Föräldrar!

Unik möjlighet för dig som förälder och ditt barn att träna och utvecklas tillsammans!

Karate barn tummen upp

För de allra minsta barnen, 5-7 år, finns KARATE KIDZ! Terminsstart varje januari och september månad (kl. 17-17:45 onsdagar, Mariaskolans gymnasiksal).
Här läggs tyngden på att barnen ska träna på ett roligt och lekfullt sätt.
Karaten sker på barnens villkor och varvas med lekar, gympa och kroppskontroll (motorik). Du som förälder får också en unik möjlighet att träna tillsammans med ditt/dina barn då vi samtidigt har föräldraträning.
Träna med barnen, lär er tillsammans, ge varandra uppmuntran och bli glatt överraskad, karate är kul! Begränsat antal platser, inget prova på i denna grupp.


DIPLOM & CERTIFIERING

Efter en respektive två terminer, med minst 60% närvaro, certifieras Karate Kidz. Sedan övergår Karate Kidz till barngradering (7-13 är) oavsett ålder.
Tre barn slår karateslag

Karate Kidz träningsschema:

För närvarande har vi en grupp oavsett om du tränat en eller flera terminer KARATE KIDZ. När du är 7 år kan du flytta till nybörjargrppen.

Anmälan

Anmälan till E-post

Anmälningsblankett ladda ner och fyll i. Ta med eller skicka med mail. Blanketten hittar du här.

Pris 500 kr för Kidz:n och 100 kr per föräldrar med tränande barn.

VT 2024 börjar onsdag 24 januari klockan 17.

En karatedräkt köper du genom klubben och den kostar ca. 450 kr i de små storlekarna.

Lokaler från HT 2022.

Lokafrågan är tillfälligt löst med träning i Mariaskolan. Här kan föreningen inte ha tillgång till träningsutrustning som vi normalt använder. Då det blivit försening av bygget Multiaktiviteshuset (beräknas klart under 2025 eller troligitvis ännu senare) och kommunen löser lokalfrågan för stunden för flertal föreningar är inte den bästa lösningen.